Kerro kollegasta, osa I: Rebecca ja Hanna-Mari

Rebecca ja Hanna-Mari työskentelevät M&A-ryhmämme assistentteina. He ovat aikoinaan aloittaneet työt Hannes Snellmanilla samoihin aikoihin eli yhteistä työtaivalta on kertynyt noin kaksi vuotta. Nyt he vastaavat toisistaan kysymykseen Mikä tekee kollegastasi erityisen hyvän työssään?

Rebecca Hanna-Marista: “Hanna-Mari on aina iloinen ja positiivinen ja hän sopeutuu yllättäviinkin tilanteisiin joustavasti. Hanna-Mariin voi aina luottaa, että vaikka mikä horror-tilanne tulisi vastaan, niin Hanna-Mari handlaa tilanteen kuin tilanteen rauhallisesti eikä stressaa turhista – asiat rullaa! Hanna-Marin tietämys Helsingin parhaista lounaspaikoista on myös plussaa!”

Hanna-Mari Rebeccasta: “Rebecca on aivan mieletön IT-taituri ja hän keksii aktiivisesti vinkkejä kuinka tehdä asiat näppärämmin, mikä on ihanaa ja motivoi myös kollegoja kehittämään työtään! Hän ymmärtää heti mitä tarkoitan ilman että tarvitsee selittää juurta jaksaen ja hänellä on malttia ratkoa vaikeimmatkin haasteet ihanalla energialla.”