Kerro kollegasta, osa III: Antti ja Markus

Antti ja Markus työskentelevät juristeina rahoitusryhmässämme. Yhteistä työhistoriaa heillä on takanaan reilun kahdeksan vuoden ajalta. Markus on yksi ryhmän osakkaista ja hän myös johtaa rahoitusjuridiikkaan keskittynyttä praktiikkaa. Managing Associatena työskentelevästä Antista tulee toimiston osakas vuoden 2019 alusta alkaen. Antti ja Markus vastaavat kysymykseen: “Mikä tekee kollegan kanssa työskentelystä erityisen antoisaa?”

Antti Markuksesta: ”Markuksen kanssa on aina mukava työskennellä, myös silloin, kun käsillä on haasteellisia asioita tai on kiirettä. Markus aidosti välittää kollegoistaan ja ryhmän johtajana pyrkii aktiivisesti edesauttamaan, että jokaisella ryhmän jäsenellä on paras mahdollinen tilanne töiden suhteen ja mahdollisuudet kehittää itseään. Markus on kokenut alansa huippuosaaja, joka ymmärtää kokonaiskuvan ja keksii ratkaisuja nopeasti sekä mielellään jakaa omaa osaamistaan. Omalta osaltani erityisen antoisaa onkin juuri yhteiset keskustelumme, joissa pallottelemme erinäisiä asioita ja etsimme ratkaisuja mitä moninaisimpiin asioihin, parasta oppia ja mukavaa työntekoa.”

Markus Antista: “Olemme tehneet Antin kanssa yhdessä töitä jo yli kahdeksan vuoden ajan. Olemme tänä aikana nähneet yhden kokonaisen taloussyklin ja saaneet olla mukana monessa ikimuistoisessa hankkeessa. Antin laaja-alainen juridinen osaaminen ja kokemus sekä korkeatasoinen ymmärrys talouden lainalaisuuksista mahdollistavat nopeiden koppien ottamisen ja monen pallon pitämisen ilmassa samaan aikaan. Asiakkaat tuskin ymmärtävät kuinka montaa hanketta Antti kerrallaan hoitaa – heistä kukin saa palvelua, joka saa heidät tuntemaan itsensä kaikkein tärkeimmäksi asiakkaaksi juuri sillä hetkellä. Vaikka ulkoisten asiakkaiden palvelu on tärkeää, menestyksemme kannalta vielä paljon tärkeämpää on tukea toisiamme arkityössämme. Hektisestä asiakastyöstään riippumatta, Antilla on aina aikaa rauhallisesti auttaa toimiston muita juristeja ja jakaa rajoituksetta omaa osaamistaan heidän käyttöönsä. Kun itse tarvitsen apua hankkeissa ja Antti lupautuu auttamaan, voin rauhallisin mielin luottaa siihen, että asia tulee hoidettua toimistomme korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti.”

Käy lukemassa Antin nimitysuutinen kotisivuiltamme.