Kerro kollegasta, osa IV: Kaitsu ja Otto

Kaitsu ja Otto toimivat yhdessä Office Support -tiimissämme. Kaitsu on aktiivisesti mukana Hanneksen arjen pyörittämisessä ja toimiikin mm. lähettiemme esimiehenä. Otto liittyi lähetiksi Kaitsun tiimiin syksyllä 2018, joten he ovat päässet tekemään töitä yhdessä jo noin kolmen kuukauden ajan. Tässä Kerro kollegasta -sarjan osassa he jakavat hauskat muistot toisistaan.

Kaitsu Otosta: Oton kanssa on aina ollut hauskaa ja helppoa tehdä töitä.  Hänen suoraa tapaansa tarttua toimeen on ollut mukava seurata; siinä ei turhaan jäädä virkkaamaan. Vahva lenkki muutenkin vahvassa ketjussa.

Otto Kaitsusta: Muutaman kuukauden työjaksoni ajalta muita kuin hauskoja muistoja ei luonnollisesti olekaan. Päällimmäisenä mieleen tulee kuitenkin muutaman viikon takainen työpäivä, jolloin Kaitsu aloitti aamun reippaasti vetämällä teipillä keittiön käytävän lattiaan ’’suojatien’’. Tämän tarkoituksena oli ilmeisesti vähentää catering-kärryillä tapahtuvia kolareita ja täten parantaa työturvallisuutta.