Kerro kollegasta, osa V: Mikko ja Jenni

Mikko ja Jenni työskentelevät yhdessä kilpailuoikeustiimissämme. Vaikka takana olevien työvuosien määrä osakkaallamme Mikolla ja avustavalla juristillamme Jennillä ei olekaan täysin sama, on kumpikin voinut ottaa oppia kollegastaan esimerkiksi mitä tulee erilaisiin työtapoihin.  Tässä Kerro kollegasta -sarjan osassa he vastaavatkin toisistaan kysymykseen Mitä kollegasi on opettanut sinulle?. 

Mikko Jennistä: ”Jenni on hieno tiimipelaaja huikeassa kilpailuoikeustiimissämme. Hänellä on erittäin positiivinen asenne projektien edistämiseen, oli kyse pienestä tai suuresta asiasta. Jennillä on myös aina hyviä näkemyksiä ratkaistavana oleviin vaikeisiin kilpailuoikeudellisiin kysymyksiin – Jenniltä voikin hyvin ottaa oppia hänen analyyttisesta ja täsmällisestä työtavastaan sekä ratkaisuhakuisesta asenteestaan. Unohtamatta tietysti hänen mukavaa tapaansa viedä asioita eteenpäin.”

Jenni Mikosta: “Mikko on mahtava ja kannustava kollega. Vaikka olen oppinut Mikolta jo tähän mennessä valtavasti – ja valtavan paljon on vielä häneltä opittavaa – erityisesti Mikon kykyä esittää aina ne oikeat kysymykset asioiden selvittämiseksi sekä ilmaista asiat ja neuvot havainnollistavalla ja asiakasystävällisellä tavalla voi vain ihailla ja pyrkiä itse samaan. Mikolta myös oppii, että aina ja vaikka kuinka kiireisessä tilanteessa on aikaa keskustelulle ja kysymyksille – huumoria ja pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.”