Kerro kollegasta, osa VI: Hertta ja Katariina

Hertta ja Katariina työskentelevät associate traineena M&A-ryhmässämme. He ovat opiskelleet eri kaupungeissa ja tutustuneet toisiinsa tämän kevään traineejaksolla. Nyt he vastaavat toisistaan kysymykseen Mikä tulee tekemään kollegastasi huippujuristin?.

Hertta Katariinasta: “Katariinalla on ihailtava asenne työntekoon ja kehittymiseen. Katariinan kanssa on ilo työskennellä, sillä hän suhtautuu jokaiseen työtehtävään positiivisella asenteella ja on aina innokas oppimaan uutta. Katariina on kollega, jonka kanssa on helppo tulla toimeen ja jonka kanssa työskentely on aina mukavaa – hänen persoonansa yhdistettynä hänen laadukkaaseen työnjälkeensä tulevat varmasti tekemään hänestä huippujuristin.”

Katariina Hertasta: “Hertta on sosiaalisesti lahjakas ja hänen kanssaan on hurjan mukava työskennellä! Hertalla on myös työtä kohtaan äärimmäisen positiivinen ja toimeen tarttuva asenne – tämä yhdistettynä kykyyn tulla erinomaisesti toimeen kenen tahansa kanssa tulee epäilemättä viemään hänet vielä pitkälle. Lisäksi aito halu oppia ymmärtämään asioita mahdollisimman monesta eri näkökulmasta on piirre, jonka uskon tekevän Hertasta tulevaisuuden huippujuristin!”