Opiskelija, lähde mukaan Joulupuu-keräykseen kanssamme!

Kutsumme opiskelijat tekemään kanssamme Corporate Citizenship -työtä osallistumalla yhteistyössä henkilökuntamme kanssa Nuorkauppakamarien järjestämään Joulupuu-keräykseen. Joulupuu-keräys on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjanantajalle että -saajalle. Keräyksessä kerätään joululahjoja lapsille, jotka muutoin jäisivät ilman Joulupukin tuomisia.

Jos haluat osallistua Joulupuu-keräykseen kanssamme, voit tuoda lahjan toimistollemme tiistaina 3.12. klo 16.00-18.00 välisenä aikana ja nauttia samalla kanssamme glögistä, pipareista ja jouluisesta tunnelmasta. Me toimitamme lahjan puolestasi eteenpäin keräyspisteeseen, josta lahjat toimitetaan saajilleen kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimien kautta. Lahjan voi myös paketoida toimistollamme ja samalla lisätä pakettiin tiedon, minkä ikäiselle lapselle lahja on hankittu.

Aika: 3.12.2019 klo 16.00-18.00
Paikka: Eteläesplanadi 20, 7. krs.
Lisätietoa: Sara Tyynysniemi (sara.tyynysniemi@hannessnellman.com | puh. +358 9 2288 4445 )
tai Mari Sipiläinen (mari.sipilainen@hannessnellman.com | puh. +358 9 2288 4441)

Lisätietoa Nuorkauppakamarien järjestämästä Joulupuukeräyksestä löydät täältä. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.