VÄLKOMMEN TILL VÅR KARRIÄRSIDA!

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora affärstransaktioner och komplexa tvister. Hos oss blir du snabbt delaktig i unika och spännande uppdrag och du kommer att arbeta i nära samarbete med branschens vassaste kollegor. Samtidigt har vi väldigt roligt tillsammans och en laganda som vi ser som en nyckel till vår framgång – något som vi är mycket stolta över.

Facebook
Instagram
LinkedIn

Nyheter

Meet Our Legal Assistant Trainee

Summer Trainee – apply now!

Law Student Trainee Programme – apply now!

MÖJLIGHETER FÖR STUDENTER

Nu har du chansen att uppleva hur det är att vara en del av en ledande nordisk advokatbyrå, redan innan du tar examen! Vi erbjuder deltidstjänster och även heltidstjänster i form av vårt populära Summer Trainee Programme och vårt Law Student Trainee Programme. Vi erbjuder dessutom uppsatspraktik som vanligtvis pågår under 8 till 10 veckor. Vi söker efter positiva, drivna och engagerade kollegor med ett brinnande intresse för affärsjuridik, affärer och näringslivsfrågor.

UNIQUE
ASSIGNMENTS

Hos oss har du en aktiv roll i den nordiska och internationella affärsvärlden och du kommer vara en del av ett team i världsklass.

SHARP
MINDS

Vi vet att vår framgång är tack vare våra medarbetare. Vi är stolta över nivån som vi presterar på och vad vi gemensamt lyckas åstadkomma.

INCLUSIVE
ATMOSPHERE

För oss är det viktigt att skapa en miljö och kultur som får våra medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll.

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora affärstransaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.

2

Två kontor, i Stockholm och Helsingfors.

110

Under 2019 firar vi 110 år av att erbjuda förstklassig sevice till våra klienter

300

Cirka 300 motiverade, ambitiösa och kompetenta experter

1909

Etablerades 1909 i Helsingfors. 2008 öppnades kontoret i Stockholm.

Facebook
Instagram
LinkedIn