UNIQUE ASSIGNMENTS

På Hannes Snellman har du en aktiv roll i det nordiska och internationella näringslivet och arbetar dessutom som en del av ett topprankat team.

Hos oss arbetar du med unika och utmanande projekt och uppdrag. Vi har erfarenheten, expertisen och resurserna som ger oss förtroendet att hantera de mest signifikanta affärstransaktionerna och komplexa tvisterna i ledande bolag. Många framstående nyckelaktörer betraktar oss som deras betrodda rådgivare. I samband med våra klientuppdrag får vi också utveckla branschledande praxis tillsammans.

Besök gärna referenssektionen på vår hemsida för att lära dig mer om våra unika uppdrag.

SHARP MINDS

Våra anställda är nyckeln till vår framgång och vi är mycket stolta över varandra och kvalitén på vårt arbete. Idag består Hannes Snellman av cirka 300 motiverade, ambitiösa och kompetenta experter, varav 100 i Stockholm.

På Hannes Snellman får du lära dig av de bästa. I olika projekt bemannar vi våra team med jurister från olika specialistområden och kontor, för den bästa tänkbara blandningen av erfarenhet och branschkunskap. Vi ger även våra jurister utmärkta utbildnings- och utvecklingsmöjligheter i alla skeden av karriären (läs mer under Hannes Academy). Varje jurists individuella roll och ansvar baseras på deras intresseområden och erfarenhetsnivå.

Vår supportpersonal har en betydande roll och finns inom flera olika arbetsområden. Vårt fokus på professionell utveckling och kommunikation säkerställer att vi alltid har rätt person på rätt plats. Våra supportteam arbetar inom Client Relations, Human Resources, Knowledge Management, IT ekonomi och administration.

Läs mer om vilka som jobbar på Hannes Snellman under Our People.

INCLUSIVE ATMOSPHERE

Hos oss har du möjlighet att göra karriär i en inkluderande miljö tillsammans med drivna kollegor. Våra medarbetare har olika bakgrund, men något vi alla delar är samma värderingar; ett engagemang för högkvalitativ service och en passion för vad vi gör. På Hannes Snellman är alla en del av teamet från dag ett.

Vi tycker att det är viktigt att alla som jobbar på Hannes Snellman trivs och mår bra på jobbet. Vi satsar helhjärtat på våra medarbetare och gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Vi arrangerar bland annat årliga sommar- och julfester,  sportevenemang, konferenser, AW och bokklubbar.